Een gepersonaliseerde map poster van Place the Moment (met korting)

Place the Moment

Tijdje geleden kwam ik in contact met Place the Moment. Het bedrijf maakt posters met jouw mooiste persoonlijke herinneringen en je kan het zelf ontwerpen. Hoe leuk is het om dat ene speciale moment vast te leggen met je eigen kleuren en woorden. Zo kan je een poster maken van je woonplaats of de plek waar je je grote liefde tegen kwam en zo zijn er nog verschillende reden om zon gave poster te maken. Je zou het ook kado kunnen doen voor een bruiloft of opening van een bedrijf. Zeker weten dat jij het origineelste kado hebt.

Place the moment gaf mij ook de mogelijkheid om een poster te ontwerpen. De plek hoefde ik niet lang over na te denken. Op gebied van reizen was Levi onze mooiste herinnering. Onze eerste vakantie samen in het Magische Lapland.

OUR FIRST HOLIDAY

Met 6 dagen had ik mijn unieke map poster binnen. Netjes verpakt in een koker met vloeipapier en het handgeschreven kaartje van Roel maakte het nog persoonlijker en dat er met liefde jouw moment is vast gelegd op poster.

Je eigen poster maken

Wil jij ook zo’n gave poster met jouw mooiste herinnering. Als je naar de site van Place the moment gaat kan je in 3 stappen je eigen poster creëren.

Stap 1 Kies je locatie

Stap 2 Beschrijf jouw mooiste moment

Stap 3 Kies jouw kleuren

Met de kortingscode van Jo_wanderlust krijg je ook nog een 10 % korting. Kortingscode: WANDER10

4 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *