Lees het boek Mijn Puglia en ontdek de meest schilderachtige regio van Italië

Vorige week viel het boek Mijn Puglia van Saskia Balmaekers bij mij op de deurmat. Mijn eerste reactie was gaaf nu ga ik echt Puglia leren kennen. De voorkant van een nieuw boek vond ik al fantastisch maar wat vond ik van de inhoud?


Wie is Saskia Balmaekers?

Saskia is schrijver, journalist en blogger maar vooral de Italië kenner. Sinds 2010 heeft zij de zeer populaire blog Ciaotutti.nl, waarin zij alles beschrijft zoals de cultuur, mensen en het heerlijke Italiaanse eten. Zo heeft ze al eerder het boek Mijn Rome en Mijn Italië geschreven.

Mijn Puglia

Mijn Puglia is een persoonlijke reisgids waarin Saskia je tips, adresjes, prachtige plekken en bezienswaardigheden laat zien. Zo geeft ze 25 highlights en staan er de mooiste stranden van Puglia in het boek geschreven. Ook de keuken vergeet ze niet, de heerlijkste lekkernijen van deze streek komen voorbij. Saskia heeft aan alles gedacht om jou in Puglia te laten belanden.

Wat vond ik van Mijn Puglia?

Ik ben dol enthousiast over het boek, de foto’s en mooie kleuren geven je al meteen een vakantiegevoel en ik kan niet wachten om mijn reis naar Puglia te maken. Saskia heeft zoveel beschreven in het boek dat ik het overzicht een beetje kwijt ben wat ik nu zelf wil gaan bekijken en dan is het moeilijk om het snel terug te vinden, maar het is geen straf om het het boek nog eens door te lezen want je komt zo weer andere leuke weetjes tegen.

Voor mij staat er één ding zeker op mijn bucketlist voor Puglia en dat is het verblijven in een Trulli. Dit is een betoverend wit huisje met kegelvormig dak. Misschien staat Puglia hier ook wel om bekend maar dat je er ook in kon slapen was voor mij nieuw.

Saskia heeft mij met het boek in laten zien dat Puglia zoveel meer te bieden heeft zoals de prachtige stranden, kleinere plekken met mooie bezienswaardigheden en de keuken van Puglia. Kan niet wachten om deze streek in Italie te gaan ontdekken en het boek Mijn Puglia van Saskia Balmaeker gaat zeker mee.

Kan jij niet wachten op Mijn Puglia te bestellen, klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *