Tropisch Reispakket: Eerste hulp op reis

Vaak krijg ik de vraag “Wat neem jij mee op reis voor kleine vakantie problemen”? Heel eerlijk vergeet ik ook nog weleens wat in de koffer te doen, maar met dit Tropisch Reispakket van Profeit voor ongeziene noodgevallen ben je altijd goed voorbereid!

ANTI-INSECT DEET 40% SPRAY

Voor dit jaar heb ik een reis naar Bali op de planning staan, en dan mag DEET zeker niet ontbreken. Als ik ergens een hekel aan heb zijn het wel die zoemende muggen die jeukende bulten veroorzaken. De ergste muggen zijn die wie malaria en gele koorts veroorzaken. ANTI-INSECT DEET 40% SPRAY is het sterkste insectwerende middel voor de huid en geschikt voor tropische oorden of dicht bij huis. Deze DEET gaat altijd met mij mee op reis.

ANTI-INSECT DEET 40% SPRAY, 60 ML
€ 10,95

CARE PLUS O.R.S

Sinds ik op Cuba erg ziek werd heb ik altijd O.R.S bij me tegen uitdroging. Zo kan het nog weleens gebeuren dat je door het kraanwater te drinken of door slecht bereid voedsel te eten diarree krijgt of moet braken. O.R.S is een glucose – zoutpreparaat die de opname bevordert van water. CARE PLUS O.R.S. heeft een frisse citroen en limoen smaak. Ook bij lichamelijke inspanning in tropische oorden is het verstandig een zakje CARE PLUS O.R.S. te nemen in je rugtas, vergeet dan ook het flesje water uit de supermarkt niet 😉

CARE PLUS O.R.S. € 7,65

STOKODERM SUNPROTECT 50 PURE

Sinds Dinand zijn gezicht door een steekvlam verbrandde, zijn wij met een hoog beschermingsfactor onze huid in gaan smeren. Dit moet niet een reden zijn om in de zon goed voor je huid te gaan zorgen. De zon is heerlijk op je huid maar kan ook gevaarlijk zijn als je je niet insmeert. Deze STOKODERM SUNPROTECTOR 50 PURE beschermt je tegen UVA en UVB zonnestralen. De zonnebrandlotion trekt snel in en is makkelijk in gebruik, daarnaast is het ook bestendig tegen water en zweet, zodat je goed beschermd blijft. Niet geheel onbelangrijk is dat deze zonnebrandlotion vrij is van parfum en siliconen.

STOKODERM SUN PROTECT 50 PURE, 100 ML
€ 7,95

CARE PLUS SUN PROTECTION LIPSTICK SPF 30

Na uren in het vliegtuig zitten kreeg ik altijd droge lippen, nadat ik deze lipstick tegen kwam dacht ik “waarom bescherm ik mijn lippen niet tegen de zonnestralen?” 2 vliegen in 1 klap, goed beschermd en weer zachte lippen. Ook voor de wintersport is deze CARE PLUS SUN PROTECTION LIPSTICK SPF 30 ideaal om te gebruiken. Geen ruwe schrale lippen meer op je vakantiebestemming en thuis.

CARE PLUS SUN PROTECTION LIPSTICK SPF 30
€ 4,35

COMPRESSIE OPBERGZAK

Elke keer is het weer een uitdaging om mijn koffer in te pakken, maar met deze compressie opbergzakken is de vakantiestress voorbij. In dit pakket zitten 2 stuks: 1 x (40×60) en 1 x (50×60). Daarmee bespaar je tot 60% ruimte in je koffer en is het ook nog eens herbruikbaar voor de terug weg. De compressie opbergzak is makkelijk in gebruik en handig om mee te nemen in de koffer. Mijn souvenirstress voor Bali is nu verdwenen 🙂

COMPRESSIE OPBERGZAKKEN
€ 2,55

OOGMASKER

Ik ben echt dol op slapen! Al is dit voor mij niet altijd even makkelijk in het vliegtuig of met een busreis. Dit OOGMASKER is de uitkomst! Na een lange vliegreis ben ik helemaal uitgerust en kan ik volop genieten van mijn vakantie.

OOGMASKER
€ 1,25

NAAIREISSET

Laatst op onze vakantie naar Cappadocië knapte de rugtas kapot, gelukkig had ik de NAAIREISSET van Profeit bij me. Samen kregen we het voor elkaar om onze rugtas weer goed te maken en te gebruiken tijdens onze trip. Met deze 14- delige NAAIREISSET kan je altijd kleine reparaties op vakantie verhelpen.

NAAIREISSET
€ 2,95

REISPORTEMONNEE/HEUPTAS

Helaas heb ik al eens op mijn reizen mee mogen maken dat er een zakkenrollers bende actief was. Gelukkig hadden wij het op tijd door en konden we extra alert zijn op onze spullen. In dit HEUPTASJE (dat tegenwoordig ook nog eens een modetrend is) zitten 2 ritsvakken waar je je waardevolle spullen kan opbergen. Wil je niet mee doen met deze trend dan kan je de heuptas onder je kleding dragen, deze is zacht van stof en de achterkant zorgt er voor dat je huid een optimale vochtregulatie heeft. De heupriem is ook nog eens makkelijk te verstellen.


REISPORTOMONNEE/HEUPTASJE
€ 4,95

Tropisch Reispakket

Al deze artikelen zitten in het Tropisch Reispakket van Profeit. Het pakket bevat acht artikelen die je mee kan nemen op je reis naar tropische oorden maar ook voor de wintersport of een vakantie in eigen land. Geen vakantiestress meer van wat er allemaal mee moet in de koffer voor ongeziene problemen en dat voor maar € 42,60. Bezoek de website Profeit.eu en krijg het Tropisch Reispakket gratis thuis bezorgd.

Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *